Sen sist!

Helgen tillbringades hos finaste. Middagsgäster på lördagen, supergoda grillade hamburgare serverades. (Nu vet jag en som är bättre på att göra hamburgare än vad hamburgerkedjorna erbjuder) Som om detta inte vore nog så fanns det gott från bland annat Duå senare under kvällen:
 

Den där krämiga osten är supergod!
 
På söndagen fick mina skor omsorgsfull behandling:
 

Bästa!
 
I måndags var det tänkt att en målare skulle hit för att göra om det den förra målaren slamsat med, det fick bli på tisdagen istället då en sjukdag för målaren kom emellan. Hade tidigare hittat 22 punkter att anmärka på, det tillkom 5 stycken till.
 

Ni får bortse från dammet, har inte prioriterat att skura som allra mest noga under renoveringstiden. Här har jag undrat en del över vad som har hänt...? Får nog aldrig svar på det men har i alla fall fått det åtgärdat. Nu anses det troligen vara klart här från målarfirmans sida, jag anser det nästan vara klart. En del av en list är fortfarande omålad (sånt kan nog lätt hända att man missar att se när listen först är träfärgad och sedan ska vara vit efter målning) Tänkte att det där får styras upp själv och har bett om att få hämta ut färg och pensel.
 
 

På tisdag kväll var tanken att jag skulle tillaga middagen. Så kom en regnskur på hemväg från jobbet emellan. Två dyngsura hundar och det fanns liksom inget alternativ än duscha dem, kamma och föna dem. Oväder får planeras in bättre så det inte blir så här när en av oss jobbar från tidig morgon till sen kväll. (Och som sedan anser det som självklart att ställa sig i köket för att fixa maten)
 
I kväll köper vi med oss mat, går till syster och äter tillsammans. Sedan väntas massage! Sötsyster. Längtar!

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Men vilket slarv! Av målarfirman alltså. Alla andra verkar sköta sig utmärkt - utom möjligen vädergudarna då ;-)

2014-05-15 @ 09:33:49
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Hörni!

Haha men oj, nog borde man väl se att listen är omålad. :)

2014-05-17 @ 00:58:22
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0