Firande!

Vi började vår semester i måndags, på min födelsedag! En skön hemma-dag, syster med sambo var på besök och vi fick i oss gott fika från Victorias. Har blivit så fint uppvaktad, känner mig så himla glad! 
 
 
Finaste gav mig en underbart fin halskedja. Hade önskat mig en kedja för när jag inte kan få på mig ringen längre fram vill jag kunna bära med mig den ändå, vilket jag nu kommer kunna göra om fingrarna får för sig att svälla mer. 
 
 
Finastes föräldrar uppvaktade med denna superfina sminkväska från Michael Kors. Det här är den mest exklusiva sminkväska jag haft.. Guu så fin! Har börjat tvätta upp sminkborstar så det blir rent och fint i nya väskan. 
 
 
En massa härliga produkter från systrar med respektive! Älskar doften av kokos så det här känns verkligen lyxigt. Cocoa butter är nytt för mig. Sticket ska användas på magen för att minska risk för bristningar, har testat det ett par kvällar och det känns riktigt bra mot magen. 
 
 
Dixie och Nova har också varit i farten, och beställt 3 album till mig. De tyckte att mina bokmärken skulle få bo fint. Söta dom. 
 
Av föräldrarna hade jag önskat mig en grovdammsugare! 
Tadaa!
 
  
Så fin, är så nöjd! Kommer att vara till stor nytta en lång, lång tid framöver. Presenten från dem kommer att räcka till mer saker, kommer att lägga beställning på Eva Solo- tallrikar. Lovely!
 
Tack så hemskt mycket för all uppvaktning! Är jätteglad för allt! 
 
Och tack alla som ringt, sms:at och gjort inlägg på FB. Jag hade en fin dag. Somnade en stund mot Finastes axel i soffan efter fikabesöket på em, vi åt en sen middag efter att jag sovit en stund. En myskväll blev det. ❤️

Påfyllning.

Är det inte typiskt att flera produkter tenderar ta slut samtidigt? (Lite lätt panik när deon ville ta slut) Igår fick det bli en turborunda på lunchrasten. 
 
 
Efter helgen blir det till att klicka hem några grejer från nätet. Linser samt ansiktskräm. 

Ordning.

Igår ägnades tid åt att börja få ordning bland bokmärkena.  Har insett att det där med att hitta album inte var det lättaste, inte om man önskade något som innehåller fler än 10 blad.. Fann ett på Lekia med 20 blad och kollade bland min samling från förr att det borde bli perfekt med 4 album. Nu kunde inte Lekia hjälpa till med alla fyra men lite letande på nätet och en karl som klickade hem så är tre album på väg. 
 
 
 
Fastän dessa album kommer bo i en låda på en vind, så känns det fantastiskt bra att veta att det är ordning bland bokmärkena. 

Kulturbageriet.

 
När vi inte bakar bröd själva eller har fått hembakt från Finastes föräldrar, så köper vi helst bröd på Kulturbageriet. Riktigt gott! 

Som barn på nytt.

När jag var barn samlade jag på bokmärken. Nu inför flytt görs en rensning de luxe, men några saker kommer jag att spara, som exempelvis mina bokmärken. 
 
 
Efter alla år så har klistret i albumen blivit av med sin funktion så idag tänker vi besöka Childrens house för att reka deras utbud på albumfronten. Här ska bli ordning och reda fastän albumen sedan hamnar i en låda. 

Dixie klurar.

Hur skulle jag göra för att komma åt godisen, sa du?
 

Älskade Dixie-tjejen.

Hänt under veckan.

Har varit kass på uppdatera sedan förra helgen.. Sedan sist har vi:
 
..ätit gott på It's only rock n' roll..
 
..införskaffat en skrivbok från Paper Style med blanka sidor där vår kreativitet kan få utlopp.. 
 
...sett Liten som vinkat till oss..
 
..ordnat vinster till ett lotteri som kommer att vara under morgondagen.. (Fler vinster än denna finns)
 
..jag har läst denna bok.
 
Och så har vi varit på banken och pratat räntor.
 
Och jag har fått komma hem till ett städat hem där det  bäddats rent i sängen, dammsugits, tvättats, städats i badrum..  Så himla härligt! (Han skämmer liksom bort mig ❤️)
 
Och så har jag haft huvudvärk några dagar och velat ta det lugnt efter jobbet (har helt enkelt inte haft så mycket ork)
 
...och hur många meningar kan man börja med "och"?

Nytt!

 
 
Det fick bli lite shopping igår efter jobbet. Finaste följde med mig till Nicole och shop-shop så var det fixat två klänningar samt två överdelar att ha till jeans. Jääy!

Massage!

Tack snälla, underbara storasyster för massagen! ❤️
 
 
 

RSS 2.0