Nya tag.

Förra veckan var det fullt fokus på pappa och att besöka honom på Nus, det var liksom inget annat jag hellre ville göra än att ta promenader dit med Liten och syster för att hälsa på honom. Mamma har varit här över helgen och lillasyster har funnits med i tankarna. (Rent egoistiskt så önskar jag att de hade valt Umeå istället för Stockholm, det känns som de är alldeles för långt borta). Operationen har gått bra och det har varit skönt att få se framsteg varje dag. Idag förflyttas han till lasarettet i hemstaden så nu börjar det bli lite för långt för att ta promenad dit. Nu kommer några månader då pappa inte får göra något där tyngden blir mer än 1 kg i vardera hand. Vi och syster och hennes sambo kommer att åka för att hjälpa till så mycket som möjligt.
 
Fastän det varit en jobbig vecka, dels oro för pappa och dels för att Finaste åkte bort, så har det varit mysigt att umgås mycket med fina syster. Hon är verkligen superfin! Senare i veckan ska Finaste hjälpa till att fixa däckbyte på hennes cykel och nästa vecka blir det födelsedagsfirande! Tänk - Liten ska gå på kalas! Så roligt! Hon störtdiggar sin moster och nu har hon stora funderingar kring att hitta på en fin present som hon hoppas moster kommer att tycka om.
 
 
Dessa fina kläder överraskade moster med sedan hon fått höra att Liten var i behov av fler bodysar. Tack snälla! Så himla uppskattat!
 
För någon vecka sedan gjordes detta:
 
 
 
Det blev riktigt gott och idag ska Liten och jag gå och inhandla mer och fixa till Litens moster och morbror. 
 
Vi har som en fixardag, Liten och jag. 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

❤️❤️❤️

2016-04-20 @ 19:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0