Gillar!

Vilken härlig känsla efter att i början av veckan gjort matinköp för hela veckan (heja planering!) och bakat bröd så vi har till frukost. Dagarna har sedan bestått av babysång på Öppna Förskolan, massor av bus hemma (Liten håller på att vara snabbast) och pyssel. Idag har det sett ut så här i köket:
 
 
(Ja! Det har varit jätteroligt!)
 
Förra veckan blev det fler tygpåsar:
 
 
Nu har Liten somnat så jag ska passa på att pyssla en stund till innan det är dags att göra kväll. ❤️
 

Så gott!

Vi var hos Litens farmor och farfar igår och blev bjudna på något riktigt gott..
 
 
 
Blev så ivrig att ta bild så den nedre bilden togs innan formen varit inne i ugnen. (Råkade sedan glömma fota efterrätten, pannacotta) Så gott allt var! 
 
Farbror P som är här i helgen hade med sig en superfin pyjamas till lilla Liten (visar sedan, ska bytas till en storlek större) och Kalix löjrom till mamman och pappan. Hur lyxigt som helst! ❤️
 
I fredags grattades Litens farmor (god mat bjöds det på även då) och i fredags damp det ner en vinst i form av ett presentkort i brevlådan där vi själva fick välja var vi vill att det ska gälla. Blev så himla glad! Och det kom väldigt lägligt då vi pratat om att köpa barngrind att ställa för trappen och en av butikerna presentkortet gällde på hade precis den grind vi ville ha. Lycka! ❤️
 
En väldigt bra helg det här. 

Skönt om fossingarna.

Äntligen. På riktigt - äntligen. Jag har hittat strumpor på Heléns Under som jag tycker om! De har kört 3 för 2 för medlemmar så förra veckan gjorde Liten och jag ett besök där när vi var in till stan. 
 
Det fick bli två par av denna, 100% bomull och ett par i 100% ull. Mjukt och gosigt, särskilt de i ull, och inget som klämmer åt nånstans. Känns så lyxigt med tre par hela, sköna strumpor! Under veckan som varit har jag funderat kring om jag klarar mig med tre par strumpor? Kanske lite på gränsen till för få. Idag, på kampanjens sista dag, fick det bli ett återbesök till butiken. Såklart var ullstrumporna slut i min storlek men de var så snälla att jag fick beställa tre par (och nyttja erbjudandet) och så hör de av sig när de kommit. 
 
Både jag och mina fossingar är lyckliga! 

Mysdag med Liten.

Egentligen myser vi varje dag, Liten och jag. Idag ska vi iväg till biblioteket och sedan Öppna Förskolan. Efter det tror jag det kommer att vara en trött liten tjej så då tänker jag passa på att umgås med symaskinen. 
 
Är två andra små tjejer som ska få chans att springa av sig också. Inte lika fint väder ute idag som när bilden togs tidigare i höst men de kommer att ha roligt ändå. Att springa fritt på ängarna är liksom livet. 
 
Testade förresten att göra en paj med kallrökt lax i fredags och den blev så himla god att det har gjorts en till för att frysa in. Tänkte att den kan vara himla bra att finna efter förmiddagspromenaden på helgen. 😊 Som mysig lunch med familjen. ❤️
 
 
 
 

Pysselblogg?

Kan det vara så att det här har blivit en pysselblogg? Oavsett vad så är det så himla roligt, och Liten är världens bästa assistent! Häromdagen blev det en mössa till henne och idag pysslades det med att sy en tygväska. 
 
 
 
Hon kommer att vara hur söt som helst sen när hon ska få hjälpa mamma och pappa att handla i affären. 
 
I morgon är det dags för besök på BVC. Väga och mäta. 
 
 
 

Tygpåse.

Testade att sy en tygpåse 😊
 
  
 
Det var roligt! 
 
Vill undvika att köpa plastpåse, tycker det känns onödigt på fler än ett sätt, då är det liksom tygpåse som gäller 😊

RSS 2.0