Hej då lägenheten!

 
 
 
 
 
 
 
Hoppas du och nya hyresgästen kommer att trivas tillsammans!

Veckan som varit.

All ledig tid under veckan som varit, har lagts på lägenheten. Att få den helt tömd och utstädad. Fina storasyster tillbringade sin lediga dag i onsdags med att hjälpa till att städa. Jag var också ledig då så vi skurade tillsammans. Passade även på att ha en liten picknick i vardagsrummet. 
 
 
Inte bara att hon hjälpte till med städ, hon hade fixat mackor och kaffe till oss också! Bästa hon!
 
Finaste kom efter jobbet och högg in på städning också. Som vi skurat. Vi har varit mer noggranna än vad städfirman som städade i huset vi köpt. I morgon är besiktning så efter den får vi veta om vi får godkänt. 
 
Igår fixade Finaste det sista i lägenheten medan jag jobbade. Bästa, älskade Finaste... Allt för att göra klart så vi kunde få koppla av. Och det gjorde vi. Gick till Saga-mi efter jobbet och köpte med sushi hem. Så gott det var! 
 
 
..och så mysigt att sitta i uterummet!
 
Efteråt tog vi en kvällspromenad med tjejerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjejerna älskar att vara ute här! Det är så roligt att se dem så lyckliga ❤️
 
Nu väntar en lång arbetsvecka, en 6-dagars. Blir lite mer trött i kroppen nu mot eftermiddagarna men annars tycker jag att allt går bra. ❤️
 

Vilken dag!

Födelsedagsfirandet igår blev hur trevligt som helst! Uppvaktade på morgonen med ett kort som visade vad han skulle få välja själv. 
 
 
Det valet visade sig inte alls vara så svårt. ☺️
 
 
 
Finastes mamma hade bakat gott fika! Mumma!
 
Mina föräldrar kom och överraskade, så himla mysigt! Blev jätteglad! Syster och hennes sambo kom och uppvaktade. Mys! Morbror fick vi också chans att träffa. 
 
På kvällen kom släktingar till Finaste. Inför det besöket kompletterade Finaste fikat med dumlekakor.
 
 
Nom-nom.
 
Innan sussdags tog vi en cykeltur till affären för att hämta ut paket. 
 
 
Bara älskar produkter från Maria Åkerberg. ❤️ 
 
Finaste känner sig mycket nöjd med dagen! 

Mys!

Vi åt middagen i uterummet ikväll. Så mysigt!
 
 
Ugnsgratinerad fläskfilé, mumma!
 
 
Mycket bättre när Finaste är med på bild ❤️
 
I morgon är det födelsedagsfirande, hurra! Älskar sånt, även om det inte är min egen. Blir som ett barn på julafton när det kommer till att fixa present. 
 
Finastes mamma är jättesnäll och fixar både smörgåstårta och tårta till fikat i morgon!
 
Födelsedag i morgon alltså. Jag längtar!

Naglar.

På morgonen var jag hos goa L-M på Nail Design School (välbehövligt att naglarna fick snyggas till!) Jag blev jättenöjd med de målade prickarna som detalj. 
 
 
 

Flytt.

Det har varit dålig uppdatering senaste veckan, det har varit fix i huset från morgon till kväll. Nu är det väldigt mycket vitt på nedervåningen! (Vi råkade köpa upp lagret av vit färg på Colorama..) Idag har vi fått hjälp av systers sambo med att tömma lgh på möbler. Himmel så effektivt grabbarna har jobbat!
 
Nu ikväll har vi varit på kvartersfest, så himla trevligt! Perfekt tillfälle att hälsa på nya grannar! Blev glatt överraskad, en tidigare jobbarkompis bor på kvarteret. (Hade ingen aning om det)
 
Första natten i nya hemmet..så mysigt! I morgon blir det en mysdag. Finaste, småtjejerna och lilla Liten. Vår lilla, fina familj. ❤️ 
 
 
 
 

J-k.

 
 
 
 
Renoveringen fortsätter! Finaste har jobbat på bäst. Har fortsatt slipa idag. Finastes föräldrar kom till oss på kvällen och hjälpte till på gården med gräsklippning och fix kring buskar och träd. Finastes bror grävde upp en trött samling av något som skulle föreställa rabarber men den samlingen fick nu dö helt. 
 
Fler grannar har kommit förbi och hälsat oss välkomna! Känns mysigt. 
 
Nu är jag trött som en j-k (jätteklump). I natt vaknade jag av att jag trodde det var morgon och jag mumlade till Finaste att "jag ska bara vakna först" för att sedan upptäcka att klockan bara var 2:15...
 
Söta tjejerna idag, på ljugarbänken:
 
 

Massa fix!

 
 
 
 
Här fortsätter projektet med trappan. Har upptäckt att jag har skills när det kommer till slipa. 
 
Tjejerna får vara med och kolla in nya hemmet!
 
 
Dixie diggar uterummet.
 
 
 
Nova trivs finfint i köket. 

Overkligt.

I förmiddags var vi på banken. Mäklaren, säljarna, vi och vår kontakt på banken. Papperna är klara, nycklarna gavs till oss. Och huset får vi nu flytta in i! Vi åkte dit för att visa det för Finastes föräldrar och bror och sedan blev vi bjudna på en fantastisk god lunch i Brännland av Finastes pappa -tack! 
 
 
Mums!
 
Efter lunchen var det liksom bara en sak som gällde: åka till huset och påbörja arbetet. 
 
 
Trappan är prio1, här ska slipas, målas och få bort mattan på trappstegen. 
 
Vi har också träffat grannar som verkar jättetrevliga! 
 
Allt känns fortfarande lite overkligt. ❤️

Nolia.

Idag startade Nolia här i Umeå. Finaste och jag gjorde ett besök. Hade förhoppningar om att kunna få någon idé kring badrum (vi kommer troligen att renovera det i huset om än det i nuläget inte är prio 1) Men, jag blev nog lite besviken på det som visades i montrar på mässan. Blev däremot väldigt glad över att Finaste såg ett sadelskydd i ull! 
 
 
Det fick bli ett inköp. Kommer snart bli längre sträcka att cykla till jobbet så detta blir gosigt att använda i höst. Andra inköp blev bröd, rökt fläsk och en wrapmaster. Kommer bli en fröjd framöver när plastfolie behöver användas! 
 
Middag blev det hos Finastes föräldrar och när frågan ställdes om vad som önskades var jag inte sen på att önska pizza. Har hört talas om deras hemgjorda pizza men aldrig tidigare testat så jag var allt bra nyfiken. 
 
 
 
 
Så. Himla. Gott. Tusen tack! 
 
Finastes goa bror har uppvaktat mig med en jättefin present!
 
 
Som jag önskat mig precis en sådan här borste.. Blev jätteglad! Tack snälla! 
 
I morgon blir det ett biobesök, Mission Impossible. Så mysigt med bio!

RSS 2.0