"Fucking jävla wow!"

Middag igår hos Finastes föräldrar. Finastes bror också på plats. Hans uttryck angående maten som serverades: "fucking jävla wow!"
 
 
Och ja, det var supergott! Och ja igen, tänker absolut sno hans uttryck. Det var fucking jävla bra sagt.

Bortskämd!

På jobbet stod D och bakade på lunchrasten.
 
Snacka om bortskämd!
 
Blev verkligen uppskattat då det förutom jobb idag även varit begravning.

Bokrea!

Har ni gjort några fynd på årets bokrea? Dessa fick följa med hem från Akademibokhandeln:
 
 
Kokböcker och en deckare till Finaste. Mina beställda böcker fick jag sms om att de finns att hämta. Längtar! Cecelia Ahern skriver så mysigt. 

Mot torra händer.

 
Bomullsvantar och handkräm blev dagens inköp. Mina händer är så torra...inget kul alls. Valde att jobba med dessa vantar på idag, det funkade fint. 

Från morgon till kväll.

Har haft en lång arbetsdag idag. Hundarna har fått vara med på jobbet. På lunchrasten besökte vi Djurmagazinet för inköp av nödvändigheter i form av bajspåsar. Inte så rolig shopping tyckte tjejerna, det fanns ju annat som var mer intressant i doftväg. Kan hända att de fick ett litet ben med sig därifrån. 
 
 
Nu: trötteliten. Några timmars sömn innan det är dags att gå till jobbet igen. Tjejerna följer med även i morgon!

Oops.

 
Det kändes lite jobbigt att boka tid hos frissan. Tänkte att jag kan försöka styra upp det själv. Det gick ganska bra. 
 

Klippning.

 
 
Jag tror det där är mitt, säger Nova.
 
Kvällens projekt: klippa under tassisar. 

Heja jojken!

Nova gillar mellon. Ikväll var det jojken som var hennes favorit.
 
 
Himla tur han gick direkt till final, nu kan Nova slappna av och sussa gott i natt.

Tänk er...

...att bli bjudna på middag där ni själva fått önska vad som ska tillagas (till och med mms:a ett recept), inte behöva inhandla något utan bara åka bil en liten stund efter jobbet en fredag. Precis så bra har det varit för oss ikväll. Finastes föräldrar är underbara. 
 
 
Laxpudding!
 
 
Fantastiskt gott!
 
Med oss hade vi en blombukett:
 
 
Tack för allt ikväll!

Det är nåt visst..

..med att få beröm av tandläkaren. Åtminstone för mig. Dagens tandläkarbesök gjorde att jag spann som en katt. Ett kort besök och en kostnad på 630kr, känner mig nöjd!
 
 
 

Blommor!

Ikväll får ni ta del av buketten som flyttade in här i helgen. (det har varit en späckad dag från morgon till kväll så det kan vara så att energin till blogginlägg inte är den bästa.)
 
 
 

Nyfikna söt-skrutt.

Nova är så gulligt nyfiken av sig. Och Finaste är så gullig att visa henne saker och berätta vad det är. Det här med att packa upp varor och visa henne har blivit som en grej. 
 
 
När varan plockats upp ur påsen får Nova inspektera och Finaste säger vad det är för nåt, vad det används till och om det är bra eller mindre bra för henne. Låter så sött!

Tio.

Jag älskar att läsa men tiden och orken har liksom inte funnits så som jag önskat. För att komma in i rätt "läs-flow" igen har jag satt ett mål om att läsa minst 10 böcker under 2015. Nu när det nalkas bokrea-tider borde jag kunna hitta något jag absolut vill läsa (jodå, två titlar av Ahern kommer definitivt att inhandlas och läsas!). Håller nu på med Femtio nyanser-trilogin, andra och tredje delen har nyligen flyttat in.
 
 
Ska göra en tidig kväll så jag orkar läsa en stund innan jag somnar. 

Omtänksamma karl!

Han är så bäst!
 
 
Har sett fram emot till när denna skulle ges ut (är så nöjd med förra boken av Sofia Antonsson). Så har Finaste klickat hem den, bästa! 

Myskväll.

Vilken mysig kväll vi haft! Sushi och vin, surr och fix med att tömma mobilen på bilder. Avslutningsvis ost, kex och marmelad från Duå - himmelskt gott! 
 
 
Hoppas ni haft en trevlig kväll!
 

Längtar tills imorgon!

Ååh, vad jag längtar tills imorgon!  Alla hjärtans dag,  ska bli så roligt. Vi har pratat om att besöka Duå för inköp av goda ostar så jag hoppas på bra promenadväder ner till stan.  
 
Kram på er!
 
 

Årsmöte.

 
Gör en Decdia och kör en fan-bild ikväll. Har varit på årsmöte (fackklubben) efter jobbet och ska nu bara duscha innan det är dags att kvälla. Snart helg, ska bli mysigt!

Hej då skoter.

 
Ikväll har denna fina Polaris fått flytta till Skellefteå. 
(Det är Finaste som sålt sin skoter.)

Meeh..

 
..Ska jag vara här?

När ord inte räcker till.

Fantastiska människa. Min Finaste.
 

Bästa du!
 
Tack för att du finns. <3
 
 

Mysig söndag.

 
 
 
 
Vilken fantastisk dag! Prommis med tjejerna, följt av hunddusch så de har varit något trötta under eftermiddagen. Finaste begav sig ut på skotertur och jag pysslade hemma med bakning samt tvättning (full tvättkorg, hur kommer det sig?)
 
Finaste tillagade god middag när han kom hem.
 
 
Vi satt och surrade efter maten (vi är bra på det) och nu börjar det bli sussdags.

Nytt!

Det var dags att uppdatera schampo och balsam.  Fastnade för ett paketerbjudande om shampo, balsam och hårinpackning. Paul Mitchell. 
 
 
Hårinpackningen har jag en sedan tidigare då en frisör rekommenderat det. Nu hoppas jag att jag kommer gilla shampo och balsamet också.

Blommor!

Igår var Finastes mamma här på middag. Trevligt och god mat som Finaste tillagat. Och vet ni, nu finns det blommor här för andra fredagen i rad...
 
...dessa kom Finastes mamma med! Tack! Och jag som älskar blommor! Tänk så mycket en bukett kan göra. Vilken glädje!

Kort skitinlägg.

 
En vanlig syn.
 
 
Påsar som samlas och väntar på att få följa med ett par kvarter bort:
 
 
Önskar fler tunnor. Och gärna närmre.

Snabbast!

Beställde igår linser från Shopping4net. Idag kom de med posten.
 
 
För mig är detta den bästa dagslinsen. Funkar från morgon tills det är dags att ta ut dem för natten. 

Hey there.

Dixie här. Som gästbloggare. Ikväll har vi alla varit på promenad. Det var roligt. Nova jagade snöflingor men verkade ha stora svårigheter att välja vilken snöflinga hon ville fånga. Det hela var underhållande. Väl hemma väntade leverpastej! Guu så gott! Såklart skulle man genomlida både manikyr och pedikyr innan leverpastejen serverades.
 
 
Well, det var det värt! Mmm...mumma!
 
Peace och kärlek och allt sånt där ute.
 
//Dixie

Fifty shades.

Nu läser jag det som så många läst, Femtio nyanser av honom.
 
 
Jag kan förstå att trilogin är omåttligt populär och jag gissar att filmen som har premiär om drygt en vecka kommer att dra in massor av pengar. Det kan vara så att jag kommer att göra ett biobesök för att se filmatiseringen och det kan vara så att Finaste kommer göra mig sällskap(!). Är han inte bäst så säg. 
 
Kommer ni att se filmen?

Loake 1880.

Finaste har köpt ett par superfina skor! Loake 1880, Buckingham.
 
 
Hur fina är inte dessa skor? (Finns bland annat hos careofcarl.com)
 
 

Söndag..snödag.

Jösses så mycket snö det vill komma nu. Lite besvärligt för tjejernas småtassisar, det vill liksom fastna snö. Överallt, typ. Vi har hängt en hel del inomhus idag, matfix, TV-spel, städ, tvätt och vovvarna har roat sig med ben. Mums!
 
Mitt, bara mitt!
 

En prommis ikväll och nu ska jag tvätta håret på Finaste innan det blir sussdags. 

RSS 2.0