Sliter mitt hår.

Här sitter jag och sliter mitt hår i hopp om att få ihop ett vettigt brev i en jobbansökan. Finaste har haft tålamod och fixat skrivaren. 
 
 
Varför ska det vara så svårt med ansökningsbrev? 
 

Extra visning!

Det blev idag en extra visning av Finastes lägenhet, fler hade visat intresse sedan visningarna varit förra veckan. Denna gång fick däremot blommor utebli. 
 
Har haft en lång arbetsdag idag, det kändes skönt när jag kunde cykla hem, trots det dåliga vädret. Hemma väntade bästa killen i världen och jag myser av att bara vara i närheten av honom. 
 
 

Ket!

Förra helgen fick Finaste ett ket av mig:
 
 
Nu ikväll har innehållet fått sin plats i hallen:
 
 
Stylish!
 
(Ja! Han blev jätteglad!)

Tröttmössa på landet.

Råkade somna ett par timmar ute i solen idag.. Så himla gött. Inte så socialt förvisso men sömnen behövdes verkligen. 
 
Småtjejerna är slut på ikväll efter all tid utomhus.
 
Blir nog snart sussdags, vi åker tillbaka till stan tidigt imorgon eftersom jag ska jobba. 
 
 

På landet!

Vi är på landet och myser hos mina föräldrar. Skönt med en ledig dag imorgon, på söndag blir det jobb igen. På jobbet idag bjöds det på våfflor! Mums!
 
 
Söta pappa har startat modemet så jag kan göra ett inlägg idag...fortfarande inlägg varje dag. ☺️

Nio till nio.

Det blev en lång arbetsdag idag, vilket kändes i kroppen när jag kom hem. Finaste har masserat mina axlar, smorslat min rygg med scrub från Body Shop samt även masserat mina fossingar. Bästa, bästa honom! 
 
Ska läsa en sida eller två i Lycke, som jag nyligen påbörjat, men lär nog kunna somna när som helst.
 
 

Studier i höst?

Håller på att kolla utbildningar inför hösten. Program, kurser...och gärna distans. För att lättare kombinera det i samband med mitt arbete. Jag känner att jag vill göra något där jag får utvecklas. Verkligheten slog ned som en bomb förra veckan, inte bokstavligen, snarare som en väldigt tydlig insikt: jag kommer inte att utvecklas mer där jag är nu. 
 
Chock? Uppvaknande? Kalla det vilket som. 
 
Några saker är i alla fall säkra: jag kommer att vägra ta lån. Och jag kommer att gå all in när jag hittat det som känns rätt. Dessutom kommer det att finnas någon som stöttar och hjälper mig längs vägen. Bara det känns fantastiskt!
 
 
Inget till inlägget egentligen, men hon är ju bara så söt så man smälter. Dixie-gumman. 

Inför visning.

I morgon och på torsdag är det visning av Finastes lägenhet. Tidigare ikväll var vi dit med nya tulpaner, hittade en riktigt fin röd nyans på Buketten.
 
 
Passade på att köra dit och hem. Har haft uppehåll med att köra så pass länge att det mersom blir ett stressmoment grundat i osäkerhet. Det gick dock väldigt bra att köra ikväll!

Fin kollega.

 
I fredags stod denna i köket på jobbet. Det är ju till att man blir extra glad över sådan gest från kollega! 

Angelini.

Igår besökte vi Angelini, en för oss ny restaurang. Oj så god mat som serverades! 
 
 
 
 
Kan varmt rekommenderas! God dryck till också, vi tog vinpaket till. 
 
 
En underbar kväll!

Så det kan bli!

När mobilen vill vara med och stava ord kan det bli himla knasigt. Konversation mellan mig och Finaste förra lördagen, han befann sig i Stockholm och jag såg mello-finalen:
 
 
Så det kan bli! 

Aaatjo!

Tjejerna blir förskräckta när jag nyser. Ikväll avlöser nysattackerna varandra. Det blir en tidig kväll. I morgon blir det jobb och på kvällen ska vi ut och äta. Ska bli så mysigt! 
 
Så om en förkylning är på väg att bryta ut så får den vänta några dagar, så det så.
 
 
Natti, natti!

Present!

Jag lovar, han får faktiskt komma hem utan present. Men titta vad han hade med sig hem igår: 
 
 
Fina påsen från NK..
 
 
..ännu en påse från NK..
 
 
Å så...
 
 
Ett armband!
 
 
Se så fint! Tack snälla, finaste hjärtat!
 
Det skulle kunna vara så att jag grät av lycka och glädje över att han kom hem. Det skulle också kunna vara så att jag toklängtat efter honom. ❤️

Snart hemma!

I skrivandets stund håller Finaste på att köra hem från Stockholm. Ska bli så kul att få hem honom! Det kan hända att jag slamsat lite, att jag inte riktigt gjort allt jag hade planer på att göra innan han kommer hem. Det har visat sig att jag tycker det är mycket roligare att göra saker tillsammans med honom. 
 
Hundarna har i alla fall fått massor av kärlek! Och jag har läst en fantastiskt bra bok. Jag minns faktiskt inte sist jag fastnade så mycket i en bok att jag valt att pausa sånt som gått att pausa. Riktigt underbart och som jag saknat det! Funderar ni på att ge bort en påskpresent? Ge då denna:
 
 
Nu inför att Finaste kommer hem gjorde jag ett besök på Buketten:
 
 
Vill ju det ska vara fint när han kommer hem.

Påfyllt!

Nu har det rensats bland mina strumpor, slängt de jag inte tycker om samt de som börjar ha gjort sitt. Ett besök på Helens Under och strumpproblemet är åtgärdat:
 
 
Perfekt när hon har 3 för 2 för medlemmar.
 
Nästa steg blir andra strumpor (sockar) och undisar. 

Jag minns de blå skorna.

I sommar är det 2 år sedan goa L&J gifte sig och jag var bjuden till deras bröllop, en alldeles underbar eftermiddag/kväll där jag fick träffa så många fina människor! Jag minns en tjej bland gästerna som gick i ett par urfina blå heels att jag bara måste gå fram och säga att skorna var helläckra och att jag såg dem direkt hon klev in i rummet. 
 
Idag träffade jag samma tjej igen och frågade "Visst var det du som hade de läckra blå skorna på L&J:s bröllop?"
(i sommar är det visst hennes tur att gifta sig -grattis!)
 
Så började jag tänka på detta citat:
 
 
 

Aaaah!

Idag har jag varit morrig. Haft taggarna utåt och allmänt irriterad och förbannad. (Har försökt dölja det förstås) 
 
Nya direktiv uppifrån vad gäller jobbet. Som ett facit att följa. Och min tolkning är: "varsågod, gör så här. Följ instruktionerna. Du behöver inte längre tänka nåt själv, allt står här hur det ska göras. Du kommer inte att utvecklas nåt mer. Grattis."
 
Guu vad deprimerande. 
 
Mentalt hann jag starta ett företag, bli delägare i ett befintligt företag eller bara anställd hos någon annan.
 
Det var min dag.
 
Glömde jag nämna att jag pms:ar? 

Känslomänniska.

De där tårarna som kan komma lite när som helst. Ikväll var det Nova som borrade in huvudet mot mig för att sedan pussa bort dom, nu när inte Finaste är hemma. Längtar efter honom. Vaknade flera gånger i natt (tror det var nån läskig dröm) och tittade efter honom för att kunna krypa tätt intill, men där var tomt.. 
 
Några dagar till och sen är han äntligen hemma!
 
 
 
Söttjejerna!

Hunddag.

Vilken dag vi haft! Strålande sol och en lång runda med tjejerna på förmiddagen. Via stan och sedan via Djurmagazinet för inköp av lördagsgodis.
 
 
 
 
 
 
Två timmar var vi iväg så de har varit rätt trötta under eftermiddagen. Jag har läst, tvättat och pysslat i hemmet. Nu ikväll har tjejerna fått duscha så de lär nog somna lagom till Mellon. 

Bok och naturgodis.

Kvällens mys:
 
 
 
Vid godishyllan på Coop kände jag att nä, lösviktsgodis med väldigt mycket onyttigheter var jag inte alls sugen på. Det som frestade mer var naturgodis! Så fick det bli. 
Cyklade hem, gick en promenad med småtjejerna, mat till oss alla och har sedan läst i nyutkomna boken "Öppnas i händelse av min död". Först tyckte jag att den var lite rörig med "löpande text-principen" men bara efter några sidor så gillar jag den! 
 
Kommer kännas konstigt att sova själv i natt. Har sagt att jag är självständig, "kan själv" och allt sånt där. Igår frågade Finaste: "kan det hända att jag har förstört dig?"
Oh ja, så skulle det absolut kunna vara. 
 
Bästa, älskade du.

På väg.

 
 
Finaste kör ner till Stockholm i morgon. Längtar redan tills han kommer hem. Fem dagar är han borta..fem dagar! Kommer ju att toklängta! Här hemma blir det att promenera hundar, skrubba hundar, ge kärlek till hundar, ge mat till hundar, mysa med hundar. Ja, ni hajar. Vi tjejer kommer att ha det så mysigt vi kan dessa dagar.

Kopplar av ikväll.

Ikväll kopplar vi av. Välförtjänt avkoppling.
 
 
 
Kex och ost från Duå och till middag en fantastiskt god grekisk pytt. 
 
Känner mig så nöjd och så lycklig!

Sista touchen.

 
Tulpaner fick bli sista touchen i lägenheten. 
 
 
 
 

Piffet kvar.

Vi har varit och fixat i lägenheten ikväll, nu är det bara piffet kvar (blommor). 
 
 
 
 
Det har varit en lång dag för oss så nu blir det att nanna kudden.
 
(egentligen visste jag det sedan tidigare men har efter dessa dagar åter fått ett kvitto på vilket bra team vi är!)
 

Inför fotografering.

Det fixas en hel del i Finastes lägenhet innan fotograferingen som är inbokad nu på onsdag. Jag hjälper till så gott jag kan och det har visat sig att jag har skills vad gäller borrmaskin. 
 
 
 
Så fint det blir med nya dörrar!
 
Jag har också rätt bra skills vad gäller att dricka kaffe.
 
 
Här finns kaffemaskin, nom nom.
 
Hemma kommer det att bli rörigt värre i veckan men nu är det full fokus på den lägenhet som ska ut till försäljning. Hemmet kan jag ta hand om till helgen när Finaste åker till Stockholm för att hjälpa sin bror fixa i hans nyinköpta lägenhet.
 
Det rör på sig!

Hos vänner.

Middagsbjudning hos vänner som avslutning på en dag där vi hunnit fixa en hel del (men mycket kvarstår). Mer fix i morgon.
 
 
Riktigt god mat och gott sällskap!
 
 
 

Bästa!

Fick ett sms av Finaste där han föreslog ett glas ute efter mitt jobb, kanske Duå? Det kändes som en lugn avslutning på arbetsveckan. Förutom ett glas vin har vi provat några smårätter:
 
 
 
 
Fantastiskt gott! 
 
I helgen har vi mycket att stå i. Finastes lägenhet ska fotas nästa vecka innan den sätts ut till försäljning. Plock och städ med andra ord. Fast först en välförtjänt sovmorgon!

Kärlek.

Det värmer i hjärtat.
 
 
 

Onsdag.

 
Älskade fina lilla Nova. Perfekt att hon ställer upp på foto så matte får nåt att lägga ut på bloggen ikväll. 
 
God natt på er, hörs i morgon!

Hur långt bort är du sommar?

Längtar till våren, längtar till sommaren. 
 
 
En favoritbild från i somras, en mysig promenad med Finaste och småtjejerna. 

Renovering.

Alltså, detta kommer bli jättefint!
 
 
To be continued..

Mina fynd.

Idag har det varit en soft dag med bakning och matlagning. Var inte uppe förrän vid 11-tiden, vilket kan vara ett tecken på att jag varit slut på. Det har varit skönt att pyssla i hemmet.
 
Gjorde ett besök till OK för att hämta ut min bokbeställning från rean på Adlibris:
 
 
Har varit sugna på dessa länge, perfekt att de kom med på rean!

RSS 2.0