Garagefix.

Det finns ett och annat pysselprojekt här hemma. Här ett par bilder på fix i garaget. 
 
 
 
Element är även monterade så det kommer gå att vistas här vintertid. 
 
Det fixas även utomhus. Finaste och hans pappa har tillbringat flera timmar i helgen med att göra om tidigare gjort arbete. Och nu i eftermiddag har det grejats på framsidan (bild kommer senare). 
 
Nu är det i alla fall tack och godnatt här. 

Äntligen!

Jag har längtat efter att lägga ut denna bild och nu när allt är klart med namnbytet för mig och min familj, tackkorten nått ut och bild varit i tidningen så hamnar bild här på bloggen. 
 
                                                                                                       Foto: Fotonord 
 
Min fina, fina man! ❤️
 
Ibland har jag svårt att förstå allt det fantastiska som har hänt i mitt liv på sistone. ❤️
 

Era regler suger.

Hej Csn,
jag tycker att era regler suger. Efter att ha betalat av alla lån för tidigare studier så tycker jag det är trist att jag bara får låna i 2,5 år till om jag vill studera vidare. 
Tack, det var allt. 

Nåt för mig!

Fastän det varit trögt på läsa-böcker-sidan så händer det att jag surfar runt när Liten sover. Och jag dras av nån anledning till artiklar om att rensa eller diverse inlägg om plastbantning och bra-produkter-för-hälsa-och-miljö. Det sistnämnda skapar inga tankar alls om hur mycket det finns att ändra i hemmet..nä då. (För att inte tala om hur noga utvalda saker till Liten är.) Well, well.. Nu gällde det en artikel om att rensa och att, enligt artikeln (ja, mig också kanske för den delen) att man blir mer lycklig med färre prylar. Det nämndes också strumpor. Om jag förstod rätt så verkar det där med att ha många strumpor kunna vara rätt förekommande. Så jag tänkte att jag gör en inventering i min strumplåda. Är ni redo?
 
Tadaa!
 
 
Ett helt par hela, sköna strumpor! Nu börjar jag känna lite stress, hösten är på ingång och barfotasäsongen förbi. Jag måste shoppa! Men jag kan inte bara göra ett besök på random återförsäljare av strumpor. Nä, jag kommer att ägna tid på att surfa runt och läsa på om vad strumporna i sig är av för material. Och lös resår. #närmanharkravpåtypallt 😂

På gång.

Så mysig eftermiddag/kväll på födelsedagen! Tack alla som var här, tack för hjälp med middagsfix och tack för fantastiskt fin uppvaktning! Känner mig otroligt bortskämd. 
 
 
Valde vitt och rosa till dukningen och Finaste och hans bror besökte Ica kvällen innan för att införskaffa rosa strössel.. Kärlek ❤️
 
Det har varit en lång paus i bloggandet. Har inte ägnat så mycket tid vid datorn. Finaste har semester och vi har pysslat hemma. Fixat i Litens rum, satt lister i hall och nu pågår projekt-fixa-i-garage. Vi njuter av att umgås med Liten, vi har varit på babysång. Haft loppis, ätit suris hos goda vänner. I morgon är vi bjudna på fest genom Finastes jobb. Utöver allt det trevliga har vi hunnit vara kanonförkylda. Trots att Finaste drabbades av s.k mancold så var jag den som klagade.. Brukar inte ha varit den som klagat vid förkylning så det var nåt extra drygt jag fått. En vecka kvar nu av Finastes semester, jag tror det blir en bra vecka. 😊 

RSS 2.0