Lapp till Liten.

Då gårdagen bjöd på regn och mera regn så hade vi en fixar- och pysseldag inomhus. Lilla Liten fick sig en ny haklapp ❤️
 
 
Efter att ha smakat och klämt på den med småfingrarna så har den blivit godkänd. 😊 Medan jag satt vid symaskinen på kvällen så tapetserade Finaste. Snart tar mitt jobb vid, att lägga golv. Det ska bli kul. 😊

Gårdsfix.

I söndags sattes en annons ut på stenplattor. Det tog ungefär 4 minuter att få respons. 
 
 
Tycker att vi är ett bra team, Finaste och jag. Han får dock den fysiskt tyngre biten medan jag annonserar och säljer. 😊 Än finns plattor kvar men att 90 st fick nytt hem i söndags känns som en bra start. 

Kär i Sixten.

 
Så sjukt söt! Lilla Sixten, 11 veckor. Blev kär i denna lilla kille ❤️ (Nova tyckte han var lite läskig) 

Guu så himla sött!

Lilla borsten, lilla tandborsten, lilla tandborstmuggen, fina nappflaskan, små skedarna..alltså hur sött är det inte? 
 
 
Alla dessa fina (och giftfria) grejer är från Lapland Ecostore. ❤️ 

Midsommar!

      
 
    
 
Vilken trevlig midsommarafton vi haft! Det var roligt att pyssla i köket och förbereda innan gästerna kom och det var roligt och trevligt när våra gäster var här. (Att de sedan tyckte om det som serverades och kan tänka sig fler middagar hos oss känns som ett gott betyg) 
 
Lilla Liten var glad som en solstråle och skrattade så hon kiknade när hennes farbror busade med henne. Hur sött som helst! Sedan tog energin slut, tröttheten tog över och det var lite ledsamt en stund. Närhet, kvällsmat och lagd i sängen så tog det inte alls lång stund innan hon somnade. Det är verkligen jätteskönt att ordna med bjudningar och vara hemma så det är lätt att få Liten att komma till ro och somna när det är dags. Inte bara för den sakens skull, vi tycker båda om att fixa och pyssla med mat och tillbehör. 
 
 
 
 

Stjärnor till stjärnan.

I söndags besökte vi Ikea/Avion. Strosade omkring, åt asiatiskt och hade det riktigt mysigt. ❤️ Det blev lite smått och gott inhandlat till hemmet och så fick Liten nya kläder.
 
 
Stjärnor till vår stjärna! ❤️ Hon kommer bli jättesöt! 
 
Fantastisk söndag med bästa familjen! ❤️

Uterummet.

Pysslade lite i uterummet tidigare, de fina Höganäskrukorna får bo där nu över sommaren. 
 
Note to self: vattna, vattna, vattna.. 
 
När solen ligger på blir uterummet Dixies egna Dubai på nolltid. Hon älskar sol och värme så uterummet är en favorit för prinsessan. 😊
 

Tyck om!

Moster och morbror kom för att fira Dixie i lördags..som hade önskat lammstek kvällen till ära. Så gott det var! Det är många saker jag älskar hos min Finaste, en av dem är att han gillar att testa nya recept. Huvudrätten ny denna kväll, förrätt och efterrätt hade testats innan (men inget vi tidigare bjudit moster och morbror på)
 
 
Små knyten av fetaost, scharlottenlök, oregano och olja. (Något som Finastes föräldrar testat utomlands och turligt nog delade med sig av.) Dessa små knyten grillades.
 
 
Förberedelser av lammsteken. Fylld med bland annat spenat och pinjenötter. 
 
 
Serverades med färsk pasta och sallad. Mumma!
 
Grilltema hela kvällen.. 
 
 
..grillad ananas med glass, kokos och lönnsirap till efterrätt. 
 
Mumma de luxe - alltihop!  Och att gästerna erbjöd sig att komma igen när vi vill testa nåt nytt känns som ett fantastiskt betyg. 😀 (Och jag är sjukt glad över att Finaste har både intresse och skills vad gäller sånt här)
 
Snart dags att sno ihop nåt igen. Midsommar firas här hemma, gäster kommer och vi vill servera annat än sill. Vi har redan idéer om vad. 😊
 

Present.

Skickade present till morbrorn som fyllt år, hoppas han tycker om!
 
    
 
Jag hade i alla fall väldigt roligt medan jag pysslade med presenten. 😊

Kalas!

Världens bästa Dixie fyller snart 9 år! Det har hon tänkt fira med kalas på lördag, hon har bjudit moster och morbror. 
 
 
Vi ser alla fram emot att få umgås med gästerna, det ska bli så mysigt. ❤️

Grilltema.

Vi har haft Finastes bror på besök några dagar, så himla trevligt! Att se dessa grabbar gå lös på gott att grilla har varit helt lovely.
 
 
 
 
 
 
 
 
Guu så gott! Alltihopa! Det är verkligen skillnad på mat och mat, vilka varor som inhandlas och om man kan blanda ihop vissa saker själv. 
 
Tack fina bror som varit hos oss några dagar ❤️

Till Liten.

Det där med att få en bild i huvudet och sedan göra något av det... 
 
 
...vilket team vi är! Är så stolt ❤️ Tack min Finaste, för att du finns där och supportar! ❤️ Lilla Liten älskar den!

RSS 2.0