Outfit med halsduken.

Wiiih! Så glad jag blev att få dessa outfit-bilder skickade till mig! 
 
 
Halsduken jag stickat..syster blir så fin i den ❤️

Avkoppling.

Det har blivit en favvo att sticka trasor 😊 
 
 

Pyssel.

Två korgar i svart och vitt har det blivit. Barnen på varsin sida av symaskinen, hur mysigt liksom ❤️
 
 

Semlor.

Jag tycker inte om mandelmassa så därför har aldrig semlor lockat. Finaste tycker semlor är nom-nom så igår, under fettisdagen, beslöt Mini och jag oss för att åka till affären och handla ingredienser och baka egna. 
 
 
Det blev uppskattat! Och jag själv åt (utan mandelmassa) och tyckte den var god. Blev många semlor så nu på morgonen fixade vi ett gäng som Finaste fick ta med sig till sitt jobb. ❤️

Full fart!

Söndagen var effektiv för familjen. På förmiddagen åkte vi för att titta på miniracing. Tvååringen tyckte det var skoj men blev lite bekymrad när någon bil åkte utanför banan. "Å nej! Amma ne." Hon är bara hur söt som helst. 
När jag såg banan och hur kul de som körde verkade ha så fick det bli en note to self: bygga om en ladugård (eller liknande) till en inomhusbana för touring, buggy och miniracing. Skulle kunna bli ett trevligt ställe att vara på för de som brinner för att köra. 
 
Efter lunch blev det snabba ryck att producera present! Öppet hus hos en släkting till Finaste som fyllde år. 
 
 
Där bjöds på god mat, dryck och surr. Trevligt! Hem, lägga det större barnet. Finaste åkte till affären för matinköp och jag umgicks med Mini samt plockade undan här hemma. Kan tycka det är rogivande att fixa i köket, för att inte nämna hur fint det känns att mötas av fria bänkytor. Då är det alltid roligare att sätta igång med bakning eller matlagning. Apropå bakning är det dags för sånt idag, lilla hjälpredan är pepp på brödbak. Till middag sedan ska palt tillagas, nytt för mig. Har aldrig testat göra palt men nån gång ska vara den första. 

Stolt.

Såg en bild i arkivet, sängen som Finaste gjorde till lilla Mini ❤️ Ååh, vad jag tycker den blev fin ❤️
 
 
Jag vet att han inte är så mycket för träslöjd, just för att slipdammet flyger omkring överallt. Fastän vi bor i hus så får vi skapa temporär snickarverkstad när skapar-idéer dyker upp. 

Brrr.

Lite smått kallt i Umeå. Mest för små hundtassar, för egen del vill jag inte alls klaga. Har fått världens mysigaste vinterskor så det blir mer att jag längtar efter promenader. 
 
Lillan växer snabbt, hennes ulloverall börjar bli för kort i ben och ärmar. 
 
Får sy henne en till så hon inte behöver frysa innan säsongen är över. 😊 (Och sticka mössan som är planerad till henne) 

Hur mycket går det att äta?

Vi har varit på middag hos Finastes föräldrar. Efter allt fantastiskt som bjöds på undrar jag hur mycket som egentligen ryms i magen? 
 
Överlämnade en sydd "korg" som verkligen passar in i miljön hos dem. Är glad att den blev uppskattad. ❤️
 
      

RSS 2.0