Full fart!

Söndagen var effektiv för familjen. På förmiddagen åkte vi för att titta på miniracing. Tvååringen tyckte det var skoj men blev lite bekymrad när någon bil åkte utanför banan. "Å nej! Amma ne." Hon är bara hur söt som helst. 
När jag såg banan och hur kul de som körde verkade ha så fick det bli en note to self: bygga om en ladugård (eller liknande) till en inomhusbana för touring, buggy och miniracing. Skulle kunna bli ett trevligt ställe att vara på för de som brinner för att köra. 
 
Efter lunch blev det snabba ryck att producera present! Öppet hus hos en släkting till Finaste som fyllde år. 
 
 
Där bjöds på god mat, dryck och surr. Trevligt! Hem, lägga det större barnet. Finaste åkte till affären för matinköp och jag umgicks med Mini samt plockade undan här hemma. Kan tycka det är rogivande att fixa i köket, för att inte nämna hur fint det känns att mötas av fria bänkytor. Då är det alltid roligare att sätta igång med bakning eller matlagning. Apropå bakning är det dags för sånt idag, lilla hjälpredan är pepp på brödbak. Till middag sedan ska palt tillagas, nytt för mig. Har aldrig testat göra palt men nån gång ska vara den första. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0