Ännu mera julmys.

 
 
 
 
Mindre än två veckor kvar nu! Det mesta håller på att vara klart. Mamma Mu och Kråkan är till småtjejerna i julklapp, tror de kommer bli glada. 
 
 

Bästa namnsdagen!

Hade bästa namnsdagen igår! Finastes mamma kom förbi mig på jobbet med fin blomma och tomte.
 
 
Tack, snälla, blev jätteglad! 
 
God middag på kvällen och Finaste som varit och köpt morotscupcakes....
 
 
...följt av lite surfande med jämförelser av två skönheter där en av dem kommer att bli min (!). Berättar och visar mer längre fram! 
 
En underbar dag, helt enkelt!

Mys!

Det må vara mycket på jobbet, ibland långa arbetsdagar och ju närmare julen vi kommer - desto fler arbetsdagar i följd.
 
Men vet ni? Jag går omkring och myser i alla fall.
 
Nästan alla julklappar är inhandlade (bara älskar allt vad juleket innebär!) och hemmet blir mysigare och mysigare. Bara se på vår julgrupp, den är ju bara för gullig:
 
Köksbordet pryds av adventsljus:
 

Vilgot har äntligen fått komma fram! (Är så grymt barnsligt förtjust i denna nalle...)
 
 
..för att inte tala om trädet jag hittade på Hjärtero. Så nöjd! Mest nöjd är jag över Finastes engagemang beträffande trädet. Hade berättat om det ett tag innan jag besökte butiken efter jobbet en dag förra veckan. Ser att det då bara finns 2 (!) kvar. Fotar av det och skickar bild till Finaste som svarar att vi kan gå och titta på det under lördagen. "Det finns bara 2 kvar.."  Och i mitt sms förstår han hur viktigt det känns att visa trädet för honom. Han tar bilen till stan och en kvart innan stängning har vi köpt trädet. Det är en lycklig Malin på väg hem, inte enbart för trädet utan för att Finaste är så snäll och omtänksam.
 
Juleket har det som sagt blivit!
 
 
Första advent väntade ett ket på mig:
 
 
BodyShops lyxiga adventskalender! Tokgillar! Så mysigt att öppna en lucka varje dag och få en lyxig produkt! Tack Finaste!
 
Det kommer antagligen fler inlägg om mys innan jul. Hoppas ni står ut!
 
 

RSS 2.0