Brev till mormor.

För ett tag sedan kom jag på att jag vill skriva ett brev till mormor. I fredags besökte jag Panduro för inköp av lite smått som skulle vara bra att ha vid brevskrivartillfället.
 
(Det är ju liksom kul att matcha ihop nåt fint!)
 
Idag har jag skrivit så det går iväg i morgon. Sms och mail i all ära, men nog är det något alldeles extra med handskrivet brev?.. 

Med syster.

Vilken mysig eftermiddag! Mötte upp syster på stan, besökte några butiker och avslutade med en fika på Kafé Station. Mysigt att umgås med henne och surra. 
 
Med mig hem följde en klänning (Boomerang).
 
 
Passade på att nyttja ett presentkort jag fått av mormor i julklapp. 
 
 

Cellförändring..blä.

Det är viktigt att lämna cellprov, jag brukar gå när jag blir kallad. Men att få hem brev om cellförändring samt kallelse till kvinnokliniken..det är inte så kul. Inte heller så kul att få en stark 2:a på förändringen. Idag skars det bort bitar som skickas för analysering. Blev hyfsat mentalt trött efter besöket. 
 
Finaste följde med mig. Bästa. Han betyder så mycket för mig. ❤️

Fina undies i all ära..

..men nog är det för himla skönt att hoppa i ett par Björn Borg!
 
 

Notes in pink.

 
Blev så glad när jag såg dessa fina skrivböcker! Och jag visste direkt vad de ska användas till. Den mindre av dem blir perfekt att använda till att skriva ner adresser till olika sidor där vi sett sånt som kan vara bra för framtida inköp. Fasadbelysning, tapeter, pyssel, diverse prylar...u name it. 
 
Den större skrivboken då? Där vill jag skriva ner tankar och idéer kring eventuellt framtida företag. Är riktigt pepp på starta eget fastän det ännu är på mental basis. Vem vet, den rosa skrivboken kanske sitter inne med svar på alla mina funderingar.

Fruktlåda!

Vi lyxar till det med fruktlåda till jobbet, perfekt som mellis!
 
 
Det är lite som dagens höjdpunkt, fruktstunden på eftermiddagsfikat. 

Massa fix idag.

Det har burits grejer och städats lite i Finastes lägenhet, hans föräldrar har varit snälla och hjälpt oss. 
 
Hade en mycket god glasspaus:
 
 
Nomnom! 

Ledigt!

Hade en ledig dag tidigare i veckan, den tillbringades mest vid spisen. 
 
 
Det kan vara så att jag, mer än en gång, berättat för Finaste att jag förr var duktig på att göra matlådor och frysa in.. Det kan också vara så att han (tyvärr) inte fått se så mycket av den sidan.. Så jag tänkte att jag kunde ge en hint om mitt forna, duktiga jag. Och vet ni, det var faktiskt ganska roligt med en fixardag!

Shopping i London.

Shopping blev det i London, mest böcker (!). Vi besökte Foyles, bokhandel med 5 våningar. En riktig upplevelse att strosa omkring där bland hyllorna. 
 
 
Och Finaste fann denna skönhet: 
 
 
Längs Bond Street besökte vi ett nyöppnat Victoria's Secret.
 
 
Lyx!

Om man inte vet..

..vad man ska skriva i ett inlägg..
 
..så kan man ju alltid lägga in en bild på något fint!
 
 

Hemma!

Borta bra, men hemma bäst.
 
Ska sova några timmar, sen upp för att jobba.

Trötta fötter.

Vi har gått massor idag. Fastän det suttit gympaskor på fossingarna så var det himla gött att komma tillbaka till hotellet, ta av sig skorna och passera duschen. En del shopping har det blivit idag (visar sen). 
 
Gott kaffe dracks det på förmiddagen vid Piccadilly Circus, kanske godaste kaffet någonsin. 
 
 
 

London.

 
 
 
Hotellrummet är jättefint!
 
Efter några timmar på Harrods känns det skönt att softa på rummet. 
 
 

Barnasinnet kvar.

På hemväg från Öregrund i söndags stannade vi till i Birsta för lite käk och ett besök på Iittala Outlet. Där hittade vi bland annat dessa söta små miniburkar:
 
 
Så söta. De ville följa med hem. 
 
Nu blir det till att packa så vi är klara i god tid till vi ska vara på flygplatsen. Vi har lånat en väska så vi tar med en som är tom. Skulle däremot gissa att den kan vara fylld på hemresan. 

Snart bär det iväg!

London, vi ses snart! 

Är jag klar nu?

 

Mysiga Öregrund.

Blev himla förtjust i Öregrund, tyckte det var så mysigt där. Under lördagen, innan bröllopet, strosade vi omkring. 
 
 
 
 
 
Vi besökte ett par fina och mysiga butiker, åt en god lunch på ett trevligt café.. Allt var så mysigt och perfekt sätt att tillbringa tid innan det var dags att göra sig i ordning till eftermiddagens glädjeämne; bröllopet! 

Sagolikt bröllop!

Det har varit ett alldeles fantastiskt, sagolikt bröllop! 
 
 
 
 
Och vacker som en saga är min syster. ❤️

Här är vi nu.

 
Strandhotellet i Öregrund. Finaste, jag och småtjejerna. (Ja, fler också, vi är många som vill vara med och ta del av syster och hennes kärleks stora dag i morgon!)
 
Ikväll var vi ett helt gäng som åt på restaurang Bryggan. Gott och trevligt! Till tjejernas stora glädje smugglade vi med en bit fläskfilé så de fick smaka. 
 
 
Dixie tycker jättemycket om!

Inka ingår ej i huset.

Besiktningen av huset idag gick bra. Nu känns det som att det är tid att börja tänka på hur vi vill fixa så det kommer bli vår prägel på vårt hem! Finaste har sagt att allt jag kan tänka kan han göra, hur lyxigt är det inte med en handy-man? Jag har det fantastiskt på många sätt!
 
Säljarna är jättetrevliga! Förhoppningsvis kan det bli fortsatt kontakt. Idag fick vi även träffa deras Inka, så söt!
 
Hon får gärna komma och leka med Dixie och Nova.
 
Mäklaren är också väldigt trevlig, jag passade på att höra mig för om jobb. Hade tidigare övervägt att gå en utbildning till mäklarassistent så jag tänkte det är lika bra att prata med honom när möjlighet gavs. Det händer så mycket i livet nu så jobbiten kan få hänga med i samma veva om det blir möjligt. Antingen hittar jag en arbetsplats där jag känner att jag trivs och kan utvecklas, eller så startar jag eget för där lär utveckling bara vara förnamnet.. 
 
Lite som fuck your fears, liksom.

Back to work.

Tillbaka till jobbet i morgon men först kompledig på förmiddagen. Vi ska vara med på besiktning av huset på morgonen. 
 
På fredag har vi semester och tar med tjejerna och brummar ner till Öregrund där min syster gifter sig på lördag! Har bara ett litet klädbekymmer.. Det var inga problem att hjälpa mamma och pappa att hitta nåt snyggt att ha på sig, men mig själv? Där var det inte lika enkelt. Klänningen jag köpt känns inte rätt, skorna jag klickade hem höll inte måttet så de får gå i retur. Får dra en turbo i morgon efter jobbet annars får jag ta nåt som redan hänger i garderoben. Strumpor! Måste köpa strumpor. Förstår inte varför jag inte gjorde det när jag handlade ett extrapar till mamma. Nåja. Det löser sig. 

Däckad.

Igår blev det inget inlägg. Låg bokstavligen däckad - i ett dygn. Hemma från jobbet med andra ord. Känner mig något bättre idag men är fortfarande hängig och för orkeslös för att arbeta. Satsar på att bli av med hängighet/huvudvärk innan jag återgår till jobbet. Blir liksom bäst så.

Frozen.

 
På hundpromenad idag. Titta snett bakom Nova, den mörka fläcken mellan träden...
 
 
Hälga Älg, frozen. Står jag alldeles stilla så syns jag kanske inte. 
 

Hundarna märkte inget. Det var lika tur det. 

Somnade i soffan.

Lördagkväll och somnat i soffan efter jobb, TV-spel och fruktcocktail. Hörs mer i morgon!

Pyssel!

Egentligen, när det nu är den årstid det är, borde det kanske vara mer aktuellt med planering och plantering av utomhusblommor... Men jag är en sån som kan gå mot strömmen.
 
Tada!
 
 
En perfekt (vinter)syssla i maj! Frågan är väl mer om jag kommer ihåg hur man gör.

RSS 2.0