Åre.

 
 
   
 
Helgen har tillbringats i Åre. Hotell, bad, bastu, mat, dryck, ute i storm, besök på Chokladfabriken, umgåtts med trevliga människor. Det där med bad gav mersmak och finaste föreslog att vi ska börja simma. Låter ju jättemysigt! Det är sånt jag gillar extra mycket med finaste, att vi ofta gör saker tillsammans.
 
Nu håller det på att vara dags för hundpromenad innan arbetsdagen börjar. Hörde nåt om att värmen skulle vara avstängd idag..brr..
 
 
 
 
 
 
 

Njuter av hösten.

Åh vad jag gillar allt i mitt liv just nu!
 
I fredags efter mitt jobb skulle vi besöka smakmässan i stan i hopp om att finna nåt gott att äta. Det var ganska många fler än vi som fått samma idé så vi fick en ny idé istället: besöka No:44 för shopping av produkter.
 

Klippte mig på den salongen i torsdags och blev förtjust i frisören, salongen/miljön och alla fina produkter som stod så fint.
 
På lördagen blev det jobb några timmar, sedan hemmamys där finaste ställde sig för att baka bröd till mina föräldrar som skulle komma hem från utlandet under söndagen:
 
(Som att det inte var nog bakade han även ett till oss under söndagen!)
 
Vi hann även slå in paket till pappa som fyllt år.
 
 
...och innehållet:
 
 
Världens godaste pasta carbonara serverades till middag under lördagskvällen, gott vin till och mysigt surr.
 
Under söndagen hämtades mina föräldrar på flygplatsen, vi åkte till finastes föräldrar för lunch/middag. Fantastiskt gott, och fantastiskt trevligt! Tack som vänligast för slanten efter cykelförsäljningen...saknar ord..
 
Avslutningsvis denna bild som får tala för sig själv:
 

<3 finaste <3

Förra fredagen..

..blev det bland annat en sådan här:
 

Denna fredag möts vi upp på stan efter jobbet. Är övertygad om att vi hittar något gott att njuta av.

Om det blir kallt i vinter...

Har börjat förbereda mig inför eventuell vinterkyla:
 

I och med detta inköp säger jag återigen tack till mamma, pappa och mormor för slantarna i födelsedagspresent!

Spännande höst?

 
Äntligen, jag menar äntligen, börjar jag samla ihop mig själv tillräckligt för att kunna fokusera på ett fiktivt äventyr. Böcker som Erövraren har jag väntat på sedan i våras och Skuggorna har jag sett fram emot sedan jag läste Wennstams förra under nyår. (När lönen kommit vill jag inhandla Kajsa Ingemarssons Modern Mystik, den vill jag absolut ha i min ägo)
 
Det är så mysigt att finaste också tycker om att läsa. Att se honom pausa vid köksbordet med en bok på förmiddagen under en helg skapar en lugn och mysig stämning.
 
På tal om helg så hade vi en jättemysig helg. På fredagskvällen trevligt middagsbesök av fina mamman, god mat, god efterrätt och gott vin. Lördagen bestod av arbete för min del och medan jag arbetade gjorde finaste bort diverse hushållsinköp och sedan mötte han upp mig på stan när det var dags för mig att få göra helg. Ett besök på Body Shop där han skämde bort mig med produkter som han vet är vardagslyx för mig. Vi köpte take away på Rose Garden, cyklade hem, tände ljus, öppnade en flaska rött, åt gott och pratade om hur dagen varit, om kommande valet, om vilket fint sms jag fått, om lunchen som skulle bli av på söndagen då vi inväntade fina mamman och fina pappan på min sida.
 
Söndagen: lunchgäster, skjuts till flygplats, besök i vallokal, prommis tillsammans med hundarna i kanonfint väder, bortstädning av uteväxter och grill.
 

En helmysig helg helt enkelt!
 

Väckarklocka.

Min frånvaro här på bloggen har berott på att jag har haft fullt sjå med alldeles för många tankar i mitt huvud. Brottningsmatcher mellan Ångest och Sunt förnuft. Scenarion som spelas upp som en inre film, replik som upprepas om och om igen: Jag vet inte hur det är att älska någon för jag har aldrig upplevt det. Känslan av flera års självbedrägeri. Tårar som runnit i tid och otid. Insikten av ett enormt känsloregister.
 
Tatueringen på en killes arm, "The past will Always haunt you", blev en väckarklocka. Ett tecken jag inte vill blunda för.
 
Ångest och Sunt förnuft lämnar ringen, fattar varandras händer och promenerar längs vänskapens stig.
 
 

RSS 2.0