Mer hamburgare!

Det var inte bara fredagen som bjöd på hamburgare, utan även lördagen. Denna gång hade Finaste fixat. 
 
 
Så himla gott! (Tycker hans grillade hamburgare är lite godare än Köksbarens..)
 
Igår kom äntligen sommaren till Umeå! Lovely. En månad kvar till semester. Börjar den på bästa sätt, åka till hemstaden. Som jag längtar! Ska bli så kul att visa Finaste. ❤️

Tack!

Tack för god mat och trevligt sällskap ikväll på Köksbaren!
 
 
 
Jag har nu landat som en klump i sängen och gissar att jag snart sussar. 

Så kom täcket!

Nu finns det här hemma, täcket som jag tänkt göra till bebbens säng.
 
 
Något att pyssla med vid husflytt och renoveringstider. Blir nog inte någon sysslolös höst direkt. 😊

Pysseldag!

Har varit ledig idag så jag har passat på att pyssla lite. 
 
 
Det tar några timmar med saltets tid i ugnen, men vad gör det när det är kul att pyssla? 
 
Mer pyssel är på gång! Kom på att vi tillsammans ska göra en säng till bebben! Ska bli ett roligt projekt. Hann även klicka hem lite grejer för att göra ett täcke till bebbens säng. Allt känns bara så himla kul! 

Ny vän!

Finaste har införskaffat oss en ny, fin vän! 
 
 
En ångtvätt! 
 
Jag tycker på riktigt att den är jättefin. Har nog nästan gett den sin nya plats i nya hemmet.. Tänker mig på ett hyllplan (i den kommande nymålade -grå?- hyllan) i garaget. Stylish!
 
Denna fina nya pryl kommer verkligen att komma till användning. Främst vid städ och nedtagning av tapeter. Sjukt bra! Bästa Finaste som grejar och är omtänksam!
 

Dixie 8 år!

Grattis Dixie-hjärtat på din födelsedag!
 
 
Självklart har det varit present att öppna!
 
 
Jaa, okej då, det ska ju vara rättvist. Nova fick också ett paket. 
 
 
 
Vad innehöll paketet? Förutom ett ben fanns där även ett fint halsband!
 
 
Finaste har gjort det fina halsbandet, Nova fick ett likadant. Så sött att pyssla ihop halsband till tjejerna. De är så fina i dom!
 
 

Nostalgi.

 
Fann dessa hos mamma och pappa, sparade sedan jag var liten. De får givetvis följa med hem! 

Sommarkänsla.

 
Jag hoppas ni haft en fantastisk midsommarafton!

Paketinslagning.

Ikväll pysslas det med att slå in paket! 
 
Till morbror som kommer att uppvaktas i morgon! 
 
Varför är det så att jag alltid vill behålla de paket vi slår in och ger bort?... ☺️

Så mycket kärlek!

 
 
❤️❤️❤️

Vilken karl!

Nu vill jag skryta på min underbara pojkvän! I fredags, efter jobbet (han mötte upp mig i stan och vi tog en promenad tillsammans hem, tjejerna hade hängt med till jobbet över dagen), så möttes jag av ett städat hem samt jättefin blombukett som stod på bordet. 
 
 
Underbara, fantastiska människa! 

Snart födelsedag!

Den här prinsessan fyller snart år!
 
 
På lördag har hon kalas hos mormor & morfar, hon fyller 8 år. Finaste lilla Dixie, en gladskit och ett litet busfrö och en massa konster kan hon! 

Pyssel!

Idag hämtades beställningen från Panduro på OK. Så roligt det var att öppna lådan!
 
 
Man kan väl säga att det var ett visst jultema. Det ligger ju en bit bort i tiden det där med jul men tänkte att det inte gör så mycket att fixa lite i förväg. 
 
 

En smula hemlängtan.

Vissa dagar längtar jag hem. Hem-hem, till hemstaden. Det har liksom kommit smygande mer och mer. Ja, jag vet, vi ska snart flytta till ett jättefint kedjehus här i Umeå och det ska bli kul att få sätta vår prägel på det. 
 
I sommar ska jag visa Finaste min hemstad, var jag växte upp och badstranden i närheten. Jag ska visa centrumet som går rätt snabbt att gå igenom och jag vill träffa/presentera några kompisar från förr. Jag messade förresten en kompis jag umgicks med för 10 år sedan, bara för att höra hur det var. Ganska omgående fick jag svar och tonen i meddelandena var precis som från tiden vi umgicks! Med vissa människor är det så, det kan gå en himla massa år och ändå är sedan stämningen precis som den var sist man hördes av. Gilla, gilla!
 
 
Hade ingen passande bild till inlägget men Nova är ju alltid tacksam att visa bild på. ❤️

Nya arbetsuppgifter!

Förutom att jag tidigare fick nya arbetsuppgifter av administrativ karaktär så kommer det nu ännu mer! Håller på att skolas in till inköpare. Så roligt! Mycket att lära men samtidigt fantastiskt roligt med att känna utveckling. Det har hänt - och händer - så mycket i mitt liv (och med mig själv) och det känns som jag skulle kunna klara typ allt (!). Väldigt mycket tack vare Finastes kärlek, stöd, support, uppbackning. Han ser möjligheter framför problem och jag märker hur jag också gör det, mer och mer. Och jag gillar det! 
 
..nu svävade jag iväg lite. Åter till jobb: jag blir mer och mer övertygad om att jag i framtiden kommer att ha nåt eget. Därför ser jag det som ett steg framåt att lära mig om inköp och inleveranser. Jag vill lära mig. Det finns bara ett minilitet (lyx)problem... Jag är en sån som vill bli bäst på det jag gör. Chefen log och sa "I know!" vilket å andra sidan kan visa på att han har förtroende för mig. 

Panduro.

Oops, panduro.se är ju en riktigt trevlig sida.. 25% på sortimentet idag..shop shop! Tur vi kommer att ha mer yta om ett par månader, det gäller dock att organisera så det blir nån slags struktur. För mycket saker samt icke ordning gör mig bara stressad. 
 
Nu: sussa. Är himskans slut på mentalt idag. 

RSS 2.0