Sista veckan.

 
Sista veckan med magen nu. Det ska bli fantastiskt kul att få träffa lilla Mini. ❤️ Men visst kommer det även kännas konstigt att bli av med magen, det är mysigt att vara gravid. ❤️ Ser dock fram emot att kunna bära mina ringar igen (om än de nu fått hänga runt halskedjan) ❤️

Matchande byxor ❤️

Medan jag igår kväll väntade på att Finaste skulle komma hem från en tävling så umgicks jag med symaskinen etter att Liten gjort kväll. Det blev byxor till både Liten och Mini.
 
 
Mysigt att pyssla ❤️

Förvaring i skåp.

Igår sydde jag förvaring till blöjhinkspåsar vi har hemma som ett lager i ett skåp. Tänkte att de bor lite finare så här. ☺️
 
 
 
Det är även gjort plats för soppås-rullar från Ikea. Vid tillfälle behöver vi åka ut en sväng för att fylla på vårt lager.
 
Dessa påsar, och hundpåsar, är de påsar som inhandlas. Till matbutiken åker alltid tygpåsar med. ❤️ 

Förkläde.

Sötaste lilla Liten. I morse hängde ett tygutklipp till blivande förkläde över en köksstol. Liten la förstås märke till det, pekade och sa "dä-dä". Förklarade att "mamma ska sy dit ett lila band innan det är klart". Då går Liten till symaskinen, viker upp handtaget som för att visa "sy då!" Älskade lilla tjej ❤️ Lovade att sy det klart under kvällen. 
 
I morgon får vi testa om det passar. ☺️

Wheels och pyssel.

I lördags var det Wheels i stan och Finaste var iväg under dagen för att titta på bilar. Liten och jag var hemma och trots det fina vädret så tillbringades tid inomhus när det var som varmast mitt på dagen. Brukar passa på att sova på dagen medan hon sover. På eftermiddagen när Finaste kommit hem gick vi ut hela familjen, släppte hundarna på ängarna, det är så kul att se hur de njuter! 
 
Kvällen bestod av pyssel. Litens dra-på-lakan blev klart samt tunna sommarbyxor/sommarshorts (de går till strax under knäna). 
 
 
 
Ville matcha hennes solhatt med färgen på muddarna. 😊 Det tunna, mjuka tyget påminner om bäckebölja men jag upplever detta som snäppet mjukare. De känns så sköna. Har lite tyg kvar så jag tror jag ska sy ett par byxor till lilla mini. ❤️
 
 

RSS 2.0