Pepparkakspyssel.

Finaste var iväg på julfest i lördags. Med sig skulle de ha två julklappar för 25 kr/st att lägga i julsäcken för utdelning under kvällen. Det kan vara ganska klurigt att komma på nåt.. Om man inte är idérik som Finaste är. Här fick det bakas pepparkakor!
 
Fristylade figurer.
 
 
 
 
Perfekta gåvor!
 
En på festen hade frågat var man köper sådana pepparkakor.. ☺️

BF.

Ingen bebbe ännu. BF idag så det dröjer nog inte alltför länge innan nån vill möta världen utanför magen. ☺️
Jobbar fortfarande, blir behandlad likt en prinsessa. Finastes pappa hämtar mig varje morgon för att skjutsa mig till jobbet och Finaste hämtar mig när jag slutar. Hur snällt och gulligt?? 😊 
 
Det finns de som uttryckt "Är du galen?" med tanke på att jag jobbar heltid ännu. Jag är inte galen. Jag trivs med att jobba och faktum är att hade jag gått hemma så hade jag till största sannolikhet känt efter mer hur ont jag har i mina svullna händer och fötter. Visst, det går inte i turbofart på jobbet men jag gör så gott jag kan och mina kollegor och arbetsgivare är helt underbara i hjälp och omtanke. ❤️
 
Tack alla fina människor som är så snälla och omtänksamma!
 
 
 
 

Önskelista!

Som det kanske har framgått i bloggen så älskar jag det här med julen. Med den kärlek, värme och gemenskap som finns. Med pynt att skapa stämning i hemmet. Julbak som genom sin doft förstärker stämningen i väntan på tomten. Jag älskar att komma på julklappar som jag tror och hoppas ska passa den som ska få den, för att inte tala om pysslet kring att slå in varje paket. Och jag älskar att Finaste vill dela alla förberedelser och pysslande med mig! Det har önskats att få en önskelista från oss, och här kommer den.
 
Jag önskar mig:
 
Långkalsonger Calida. Svarta, ull &silke, Strl XS. (Kan finnas på Helens Under) Jag vill inte frysa i vinter och jag gissar att det kan bli en och annan promenad. Dessa långkalsonger tror jag skulle kunna bli en stor favorit.
 
 
 
Produkter från Maria Åkerberg. (Skincity.se) Hit vänder jag mig för shampo, balsam, ansiktskräm, kajalpenna, ögonskugga... (Dock inte mascara, där har jag hittat en annan sort som passar mig som linsbärare) Mitt hår och min hud har alltid varit kompis med Åkerbergs produkter.
 
Presentkort på Åhléns. Om ni bara kunde föreställa er hur mycket jag längtar efter nya kläder! Jag passerar avdelningen med Filippa K, fingrar längtansfullt på plagg och tänker att snart, snart kan jag gå i sånt jag trivs i.
 
Finaste önskar sig:
 
Lackbox. Denna produkt ska tydligen vara väldigt bra att använda vid pyssel han tycker om.
 
Dixie och Nova önskar sig:
 
Kycklingpinnar från Granngården.
 
Tillsammans önskar sig Finaste och jag:
 
Foderbord (fågelbord) Eva Solo (art.nr. 571044, RoyalDesign) Skulle vara så mysigt att titta på små fåglar som stannar till för att äta. Detta fågelbord är ju bara så fint!
 
 
Fiskars snöraka, Snowexpert. (Så det matchar de övriga trädgårdsredskapen) ;)
 
Vi har även fått förfrågningar på vad vi önskar till Liten som snart tittar fram.
 
Vi önskar oss:
 
BabyBjörn One Air, silver.
 
Babysitter Balance soft, BabyBjörn, mörkgrå/grå.
 
 
Bilderna har jag lånat från respektive tillverkare.

Efter önskemål.

Det har frågats efter önskelistor inför julen och under helgen kommer våra önskningar publiceras här på bloggen. (Undantag med fördröjning om vi har fått åka in för leverans av bästa julklappen någonsin!) ❤️
Lilla Litens tomte. ❤️

Barnvagnen.

Vi har hämtat barnvagnen från Babyproffsen. ☺️
Stolt blivande pappa. ❤️

Bästa!

Min fina Finaste har målat två kottar som test inför kommande julpynt. Hade beställt vit färg och silver med honom, och när jag kom hem från jobbet hade han som sagt spraymålat två kottar för att visa mig hur det kan komma att se ut. Jag är jättenöjd! Det får gå i silverfärg på ovanvåningen och vitt kommer funka fin-fint till andra dekorationer. 😊 Längtar ännu mer till pynttider!

Vilken dag!

Fick en ros av Tobbe Karlsson idag som besökte Umeå i samband med att promota en kommande föreställning.
Och sen, efter jobbet, blev jag hämtad och hemskjutsad av Finastes föräldrar och det visade sig att de varit och gått prommis med tjejerna när Finaste skulle bli sen hem från jobbet. Så snällt av dem! För övrigt glömde jag stämpla in på jobbet i morse och höll på glömma stämpla ut. Inget som tidigare hänt under de 9,5 år jag jobbat där jag jobbar. ☺️ Annars är allt fantastiskt, precis som vanligt!

Julstämning.

Några tecken i helgen och jag känner av julstämningen ☺️
Julöl vill jag absolut smaka, om än bara ett halvt glas. Det ser jag fram emot. Sedan har vi hittat så fina julkulor!
Ååh, vad jag längtar tills det är dags för pynt!

Grattis fina pappa!

..så himla roligt att några av lotterna innehöll vinster! ❤️

Echeveria.

Ett besök till Plantagen resulterade i att vi nu har blommor i krukorna i köksfönstret.

Tack, tack,tack!

Finastes föräldrar har kommit hem från utlandet. Och de har sett till att vi får känna oss fräscha. Bästa dom, detta är bästa deon ever!

Påfyllt.

Alltså. Jag var helt övertygad om att jag hade ett litet lager på duschkrämer i min fina låda. Har dessutom besökt Body Shop emellanåt. Med en titt i fina lådan insåg jag att jag varit lite dålig på att fylla på mitt eget lilla förråd på den fronten. Nu känns det extra viktigt att åtgärda problemet, nu när det är hög tid att packa BB-väskan.
Ett safe-card och en nyhet. Och jag är glad. ☺️

Littleheart.

Bäddset till lilla Liten ❤️

RSS 2.0