Ferry.

Har självklart köpt den. Ferry tales - inte så förbannat tillrättalagt. 
 
 
 
 

Spartips i juletid?

Önskas spartips så här i juletid? Lägg en order, förskottsbetala den, glöm bort att du förskottsbetalat, få hem det du beställt,  vänta på fakturan, börja undra var fakturan tagit vägen när du känner på dig att ett förfallodatum börjar närma sig,  kontakta leverantören och efterlys en faktura,  kolla sedan betalningshistoriken och inse att du faktiskt redan betalat. Och vips så har du sparat en slant! Bra va? 
 
..och utöver det så vill jag visa vilka fina tags jag fann igår på Hjärtero.
 

 
Det där med att komma på julklappar är roligt, det där med att slå in dem fint är lika roligt!

Önskelista.

Idag är det postat.  
 
 
Önskelistan. Till Tomten (såklart). 
 
Hur är det med er? Skriver ni fortfarande önskelistor?

Juleket.


Igår när jag på kvällen var iväg på trevligheter med jobbarkompisar så passade Finaste på att slå in juleket. TILL MIG! Det betyder ju att nånstans finns ett paket gömt...  Idag när jag är ledig ska jag under inga som helst omständigheter råka hitta ett juleket med fint papper och fint band på. Jag kan hålla mig.
 
Det blev inte av med jobb nånting idag, feber och förkylning satte stopp för det. Är alltså helt ledig - hela dagen. Inte så dumt egentligen, kan behöva tid att planera julklappsinköp. Så det är sånt jag pysslar med åtminstone ett tag idag.

Jäääj!

I morgon är jag ledig från mitt vanliga jobb. Men vet ni, jag ska (troligtvis, om chefen inte är sjuk) få lära mig grejer på en annan arbetsplats! En arbetsplats där bland annat fina kjolen och fina skorna får komma ifrån garderoben en stund.
 

Lycka!

Mysig lördag.

 
Mys på eftermiddagen innan vi blev hämtade av fina pappan till festligheter hos fina föräldrarna. Mysig lördag helt enkelt.  

Tack, tack, tack!

När Finastes föräldrar kom från utlandet hade de med sig presenter till oss. 
 
 
Biotherm är bästa deon. Dessutom en superbra handkräm de vet att jag tycker om... Bästa ni, tack så jättemycket! Blev tokglad!

Vad kan gå fel?

Annonsen dök upp. Annonsen med den där tjänsten som känns lite likt en "must have".. Inga problem att fylla i ett formulär. Inser plötsligt att jag varit på min arbetsplats 1 år längre än vad jag trott (tiden går nog snabbt när man har roligt!).
 
Problem dyker upp först vid "personligt brev". Surfar runt bland diverse sidor på nätet (läs: shoppingsajter - sånt är nåt jag behärskar väldigt bra), tar mig ett glas vin, dricker hälften, spelar Takida i bakgrunden och påbörjar det personliga brevet. Avskalat, ärligt. Utan större krav på mig själv.
 
Minns tillbaka till när jag skulle skicka in ansökningsprov till manusutbildningen. Jag minns hur jag ansträngde mig, hur jag skrev och skrev om. Hur jag aldrig kunde känna mig nöjd med det jag slitit med under ett par veckors tid. Om det var den texten jag skickade med i min ansökan? Skulle inte tro det. Istället tog jag med en text jag skrivit uppifrån och ner. Löpande text som förmodligen tog omkring tio minuter att få på print. Där i den texten, tror jag det fanns något som tog mig till intervju på skolan i Göteborg.
 
Önskar att jag oftare kunde släppa kraven på mig själv för nånstans vet jag att jag levererar bäst när jag inte pressar mig själv alltför hårt.
 

...och till det här inlägget får ni se vad Nova ska få i julklapp. Kråkan! Hon kommer att älska den.

RSS 2.0