Pysslade julklappar.

Julen har passerat och jag hoppas alla haft det trevligt. Maten både räckte och blev över. Klappar byttes och jag har fått så mycket fint och så mycket bra. Är verkligen bortskämd. Men - här kommer några bilder på klappar vi pysslat till andra. 
 
 
En gammal fönsterram som målats och satt en led-slinga runtom. Tycker den blev så mysig. 
 
 
Sydda bakdukar.
 
 
Sydda förvaringskorgar. Det blev en uppsättning till av dessa till annan mottagare. 
 
 
Inte alla, men en sån som är till höger på bilden gavs bort i julklapp och en som är till vänster gavs som försenad födelsedagspresent. 
 
 
Sydda byxor till lilla kussen.
 
 

Balanssinnet i svaj.

Det är inte helt ovanligt att när jag blir förkyld så sätter sig nåt skräp på balansnerven. Och nåt är tydligen kvar sedan förra veckans påhälsning av feber. Det är som att rummet kommer i gungning, som när man har råkat dricka lite för mycket - lite för snabbt. Ingen rolig känsla.
 
Här pågår förberedelser inför julen. Än finns massor kvar att göra. Känner lite stress inför julklappar som ännu inte är fixade, ska skriva en lista att ta med till stan i morgon. Litens julklapp är många timmar kvar på, får försöka sticka medan mat är i ugnen. 
 
 
 
Önskar att det kan komma snö lagom till helgen. Det är ju så mysigt om det liksom skimrar i snön när man tittar ut genom fönstret. En vit jul kommer vi i alla fall att ha, om än inomhus. 

Så himla snällt!

Vi har fått hemleverans av en massa glasburkar vi önskade från Ikea. Finastes föräldrar åkte och handlade för att sedan leverera vid dörren ❤️
 
 
Så himla snällt! Tack! Nu finns det burkar att fylla med diverse godsaker till julen ❤️ 

Julpyssel.

De stunder jag känner mig lite mer pigg så kan jag inte låta bli att pyssla. Ikväll har det blivit en liten julgrupp. 
 
 
Iiih, så roligt! Första gången jag gör en julgrupp men definitivt inte den sista. Det här var jättekul! Tog hjälp av Finaste för målning av kottar samt att enen fått lite vitt på sig. ❤️

Fina renen till finaste lilla tjejen ❤️

Lilla Liten har fyllt år! 1 år. Denna lilla underbara människa som har enorm plats i våra hjärtan. Känner total lycka över att få vara förälder till henne. ❤️
 
Födelsedagsfirandet blev inget storslaget, det har varit sjukstuga här hela veckan med feber och förkylning. Den inplanerade middagen med farmor och farfar fick skjutas upp. (Det hade ju känts riktigt tråkigt om vi skulle smitta dem lagom till jul.)
 
Liten fick i alla fall öppna ett paket, de som var mer ivriga att öppna var Dixie och Nova...det kan komma att bli intressant med klappar under granen strax. 
 
 
Det skulle kunna vara så att mamman blev kär i denna ren. Den är alldeles underbar. 
 
Vi har kvar grejer att göra till Liten, allt har mer eller mindre stått stilla en vecka men blir vi bara mer pigga så ska vi nog kunna göra klar hennes lära-gå-vagn och måla klossarna, borde hinnas innan jul. Samt att jag håller på med ett stickprojekt till henne. ❤️

Hög feber.

Lilla Liten är sjuk. Stackars. 39,9 i feber. Ringde 1177 på förmiddagen och i och med att Liten kräktes i natt och febern kom så är det troligtvis ett virus. Lilltjejen. Det blir många timmar med närhet. ❤️

Underbara fina Finaste ❤️

 
Tack fina, underbara man! ❤️
 
Idag myser jag omkring i nya jeans och en supermjuk långärmad tröja. Så härligt lyxigt! 

Julfix.

Lite uppehåll här på bloggen då det varit en del att pyssla med. Och nu, med ett par veckor kvar till jul, lär pysslandet fortsätta. Vi kommer att fira jul hemma, vilket känns skönt när Liten är just liten. Farmor, farfar, farbror P, mormor, morfar, gammelmormor och min morbror kommer till oss. 
 
 
Så här blev adventsstaken vi pysslat ihop. ❤️
 
Nästa vecka firas lilla Litens födelsedag! ❤️ Så himla mysigt!

RSS 2.0